Szolgáltatásaink

SZOLGÁLTATÁSAINK

Teljeskörű külső- és belsőépítészeti munkákat vállalunk, generál kivitelezéssel.

SZERKEZETÉPÍTÉS

A pillérek falak helyszíni zsaluzása és betonozása nagytáblás zsalurendszerrel történik, de szükség szerint egyedi zsaluzatokat is készítünk. A vízszintes szerkezetek kivitelezését szintén rendszerként alkalmazott födém ill. gerendazsalukkal készítjük tetszőleges magasságig. Az adott szerkezetekhez mindig az optimális zsaluzási megoldást választjuk, mely műszakilag és gazdaságilag a legindokoltabb.

TOVÁBB

SZÁRAZ ÉPÍTÉSZET

A gipszkarton az építkezések egyik legnépszerűbb megoldása. A gipszkarton alapanyaga a gipsz és a kartonpapír. Számtalan előnyének köszönhetően előszeretettel alkalmazzák felújításoknál, (normál gipsz, impregnált –vizes helyiségekbe-, tűzgátló) új építésű házaknál, nagy beruházásoknál egyaránt. Vállaljuk válaszfalak, előtétfalak, homlokzatok, tetőterek, álmennyezetek építését.

TOVÁBB

KŐMŰVES MUNKÁK

Kőműves munkáinkat gyakorlott szakembereinkkel, rövid határidővel végezzük. A kisebb kőműves helyreállító munkáktól, a nagyobb falazási, vakolási, szigetelési munkákig forduljon hozzánk, mi tisztességgel elvégezzük. Házak, épületek, lakások dryvitozása,színezése. Kapubejárók, járdák, belső udvarok helyreállítása térkőből, aszfaltból.

TOVÁBB

ASZTALOS MUNKÁLATOK

Felkészült szakembereink helyszíni felméréssel, szereléssel, vállalják épületasztalos és bútorasztalos munkák elvégzését. Épületasztalos-szerkezetek (pl. ablakok, ajtók, kapuk, üvegfalak, redőnyök, beépített bútorok) helyszíni beépítése (esetleg készítése), vasalatok és szerelvények felszerelése, szerkezetek illesztése.

TOVÁBB

BETONOZÁS

Foglalkozunk beton- és vasbeton szerkezetek építésével, utak, közművek építésével, földmunkák kivitelezésével, ipari padlók készítésével. Betonozás készítésekor természetesen figyelembe vesszük a várható terhelés nagyságát és annak megfelelően kellően magas szilárdságú beton burkolatot alkalmazunk.

TOVÁBB

VASSZERELÉS

Leggyakoribb vasbeton szerkezetek épületek esetén az alap, az áthidalók, a födém, a koszorú és általában minden teherhordó épületszerkezet. A betonvasak elkészítése történhet üzemben vagy az építkezés helyszínén. Ezeknek méretre szabását, egyengetését, hajlítását, szükség esetén toldását elvégezzük, majd beépítjük őket.

TOVÁBB

MELEG BURKOLÁS

A burkolatok elkészítése gondos, precíz munkát igényel, hiszen a burkolatnak azon kívül, hogy szépnek, tartósnak is kell lennie. Az egyik legfontosabb művelet a burkolandó felület megfelelő előkészítése. Melegburkolás: szőnyegpadló, pvc szőnyeg, laminált padló, hajópadló, lambéria lerakása felhelyezése. Mi ezeket vállaljuk.

TOVÁBB

HIDEG BURKOLÁS

Burkoló munkálataink közé tartozik többek között a normál, illetve diagonál fal és padló hidegburkolás, a lépcső és lábazat burkolás, a vízzáró szigetelés készítése, a zuhanytálca és kádfalazás. A komplex hidegburkoló munkálatok mellett a kisebb kőműves munkák terén, illetve szigetelési, gipszkartonozási és festési feladatok terén is készséggel állunk az Ön rendelkezésére.

TOVÁBB

FESTÉS

A festést mint az építkezés egyik záró munkafolyamatát mindig nagy várakozás előzi meg. A munka folyamán ügyelni kell arra is, nehogy tönkre tegyük a már elvégzett munkákat. Vállaljuk régi és új falazatok javítását, glettelését, festését, tapétázását. Nyílászárók felújítását, mázolását, Homlokzatok javítását, festését, újrafestését. Gipszkarton falak, álmennyezetek készítését.

TOVÁBB

Érdeklődne szolgáltatásaink iránt? Vegye fel velünk a kapcsolatot, kérjen árajánlatot!